phoenix
În urma unui număr mare de solicitări venite atât din partea fanilor cât și din partea reprezentanților diferitelor locații din țară, numărul concertelor din turneul ”Vremuri – Remember the 60s” by Nicu Covaci și Moni Bordeianu s-a dublat față de cel prevăzut inițial.

În momentul de față, datele confirmate ale turneului sunt:

Oradea – 28 februarie – Queens Pub
Timișoara – 1 martie – Club Daos
Reșita – 3 martie – Clubhouse Trust MC,
Hunedoara – 4 martie – Mystic Lounge
Craiova – 5 martie – Cafe Teatru Play
Petroșani – 6 martie – Barock
Râmnicu Vâlcea – 7 martie – Aby Stage Bar
Pitești – 8 martie – Hush Club
București – 13 martie – Berăria H
Constanța – 14 martie – Club Phoenix
Buzău – 15 martie – No Limit
Piatra Neamț – 20 martie – Pub Km 0
Bacau – 21 martie – Pub S
Iași – 22 martie – Iași
Targoviște – 28 martie – Belvedere

Brașov – 29 martie – Rockstadt

La fiecare concert, câteva zeci de fani norocoși vor câștiga câte un Cd demo din partea formației.
Informațiile despre bilete, posibilități de achiziționare precum și alte detalii vor disponibile în locațiile din fiecare oraș, pe site-ul www.formatia-phoenix.ro si pe pagina de Facebook a liderului Nicu Covaci.

Anul 2014 a însemnat pentru formația Phoenix o întinerire a componenței și a spiritului, o activitate bogată și continuă care a culminat cu lansarea albumului ”Vino, Țepeș!” în luna decembrie. În paralel cu proiectele Phoenix pentru anul 2015, Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu prezintă un turneu național în luna martie.

”Toate-au fost la modă atunci,
Toate sunt la modă acum…”

”Vremuri – Remember the 60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

În anii 60 se pun bazele formației Phoenix, pe atunci Sfinții, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național. Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), iar evenimentele se vor desfășura în locații care permit o atmosferă de apropiere și de comunicare, și o participare activă din partea publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.