Visit Mangalia, cea mai inovativă platformă online a litoralului românesc, a fost lansată de OMD Mangalia la Târgul de Turism al României

0
389

Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia, alături de Primăria Municipiului Mangalia, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a lansat la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția 2022, cea mai inovativă platformă online a litoralului românesc. www.visitmangalia.ro este un tur virtual al tuturor stațiunilor care aparțin de Primăria Mangalia și sunt membre ale OMD Mangalia (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia).

Descoperă în orice moment unde îți vei petrece vacanța

Potrivit reprezentanților OMD Mangalia, platforma turistică www.visitmangalia.ro este legătura virtuală pentru turiștii care vor să descopere stațiunile din sudul litoralului, hotelurile, punctele de atracție, zonele de interes public, iar totul se face de pe desktop,laptop,tabletă și telefon.

Turul virtual te invită și în camerele hotelurilor pentru ca turiștii să fie corect informați atunci când își fac rezervarea pentru vacanță. La fel cum poți să descoperi parcurile tematice, zonele de plajă, restaurantele de renume! Totul este acum la dispoziția turiștilor printr-un singur click! Vederea de ansamblu asupra tuturor stațiunilor din sudul litoralului este o oportunitate atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru posibilii investitori.

Portalul www.visitmangalia.ro este într-o continuă dezvoltare așa cum este și sudul litoralului românesc.

Ce este OMD Mangalia?

OMD Mangalia este prima Organizație de Management al Destinației Turistice din România, înființată legal prin hotărâre definitivă de instanță, printr-un parteneriat public privat stabilit pe principiul onestității și bunei credințe între cei doi parteneri: mediul de
afaceri privat (Organizatia Patronală Mangalia – agenții economici investitorii angajatori interesați în dezvoltarea infrastructurii turistice existente, pe termen mediu și lung) și Consiliul Local al Primăriei Mangalia, având același interes de implementare de strategii, proiecte de dezvoltare și promovare pe termen mediu și lung a infrastructurii existente în destinație, cu rol principal în dezvoltarea stațiunilor de pe Litoralul Sudic Românesc (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.