VIDEO&FOTO: “Două limbi, două popoare, o singură Dobroge”, eveniment dedicat Zilei Bulgariei, la Cercul Militar Mangalia

0
240

Sâmbătă, 2 martie 2019, la Cercul Militar Mangalia, în Sala Coloanelor, a avut loc evenimentul “Două limbi, două popoare, o singură Dobroge”, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Bulgariei, care are loc în data de 3 martie.

Evenimentul a fost organizat de Cercul Militar Mangalia în colaborare cu Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia și Asociația Ofițerilor și Sergenților în Rezervă din Shabla (Bulgaria).

În cadrul evenimentului, elevii claselor a IV-a de la Școala ”Asen Zlatarov” din Shabla – Bulgaria, coordonați de dna învățătoare Milena Todorova, și de la Școala ,,Gala Galaction,, din Mangalia, învățător Elfride Chiriac, au prezentat expoziția de desene “Mărțișor – Martenița”.

La eveniment au participat rezerviști militari din Mangalia si Shabla, elevi și profesori, oficialități și oameni de cultură. Oaspetii bulgari au prezentat un spectacol de cântece populare bulgărești și românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.