Elevii clasei a II-a de la Școala Gimnazială Nr.5 Mangalia au trăit o experiență deosebită în cadrul celebrării Zilei Naționale a Culturii. Sub îndrumarea devotată a doamnei învățătoare Florentina Căltuț, micuții entuziaști au participat la un captivant atelier de scriere creativă, organizat de Biblioteca Municipală Mangalia, luni, 15 ianuarie.

Copiii au fost introduși în minunata lume a scrisului cu ajutorul instrumentelor tradiționale, precum pene și penițe. Biblioteca s-a transformat într-un sanctuar al creativității, iar micuții scriitori au avut ocazia să-și pună imaginația în valoare folosind tehnici clasice de scriere.

Cu penele și penițele în mână, elevii au scris cu emoție și încântare, descoperind bucuria de a da viață propriilor gânduri și fantezii. Doamna bibliotecară Maria Turcu i-a îndrumat în arta scrierii tradiționale, oferindu-le informații despre evoluția scrisului de-a lungul timpului.

Într-o lume dominată de tehnologie, atelierul de scriere cu pene și penițe a reprezentat o călătorie captivantă în trecut, aducând cu sine o doză de nostalgie și o înțelegere mai profundă a valorilor culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.