Într-un meci desfășurat duminică, 14 aprilie 2024, pe terenul “Marina” din Mangalia, CSM Constanța și LPS Suceava s-au întâlnit în semifinalele Campionatului Național de Rugby U20.

La pauză, echipa constanțeană a fost condusă cu scorul de 10-3. Cu toate acestea, în a doua repriză, elevii antrenați de Marius Codea și Claudiu Trandafir au reușit o remarcabilă revenire, preluând conducerea și menținându-se în avantaj cu scorul de 16-10.

Cu toate acestea, o greșeală în finalul meciului a schimbat soarta întâlnirii, permind echipei oaspete să se impună cu un scor strâns de 17-16.

Dezamăgirea a fost resimțită profund în rândul formației constănțene, care, după ce a ocupat locul secund în tot campionatul, se vede acum nevoită să se mulțumească cu disputarea finalei mici. Aceasta va avea loc săptămâna viitoare în Capitală, unde CSM Constanța va întâlni CNAV-Dinamo București.

În ceea ce privește evoluția pe teren, raportul încercărilor a fost de 2-2, punctele gazdelor fiind realizate de Eseria Komainaisoro și Nicolae Gavrilă, fiecare cu câte un eseu, și de Eduard Chifor, cu două lovituri de pedeapsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.