În sala de sport a Liceului Teoretic Callatis din Mangalia, s-a desfășurat Turneul 2 al Campionatului Național de Baschet U16 masculin, unde echipa MC Ball a avut o prestație bună. În meciul disputat duminică, 11 februarie 2024, sportivii au înregistrat o victorie solidă împotriva echipei Iced București, cu un scor final de 81 – 41. MC Ball a condus în totalitate pe toată durata jocului, oferind faze frumoase care au captivat publicul prezent în sală.

În ciuda înfrângerii suferite în prima întâlnire, care a avut loc sâmbătă, 10 februarie, cu echipa Play Ball București (52-89), antrenorul Mugurel Lepadatu își felicită echipa pentru evoluția bună și le transmite acestora urări de succes în următoarele partide.

Clubul MC Ball dorește să mulțumească partenerilor săi, Hotel Tismana Jupiter, Paradis Hotels&Resorts, Solaris Gaz și Fix It Mangalia, pentru susținere și colaborare. De asemenea, invită publicul să le ofere sprijin și să îi susțină în continuare la următoarele meciuri.

Spectacolul baschetbalistic va continua la Mangalia, urmând să se desfășoare la sfârșitul săptămânii primul turneu la categoria Under 17 din faza a doua a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.