Cei mai buni piloți din România au luat startul în acest weekend, la Râșnov, în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019.

Emil Ghinea, pilotul campion din Mangalia, a început în forţă această ediție, ocupând primul loc la clasa E2-3000, la etapa de debut în competiţie.

Am avut un weekend reuşit. Am început campionatul cu dreptul, în forţă. Am fost bine pregătiţi. Abordez sezonul cu optimism. Le mulţumesc partenerilor mei pentru susţinere, echipei tehnice şi celor care sunt alături de mine“, a declarat Emil Ghinea.  Din 2011, de când concurează în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, sportivul de 40 de ani nu a ratat podiumul în niciun an! În ediţia 2018 a CNVC, Emil a devenit vicecampion al României la grupa H, clasa 3, iar pe echipe s-a clasat pe locul trei pe ţară cu Transitions Team. De asemenea, la GT – grupa maşinilor cu tracţiune spate (propulsie), a ocupat la final poziţia a patra. În 2017, Emil a fost vicecampion al României la GT, iar la grupa H, clasa 3, s-a clasat pe locul patru. La H3, Emil Ghinea a cucerit până acum trei titluri de campion al României (în anii 2011, 2013 şi 2014), iar vicecampion a mai ieşit în sezoanele 2012 şi 2015.

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop va avea 9 etape în acest sezon, iar după Râșnov, runda secundă va avea loc în perioada 18-19 mai la Cheile Grădiștei.

sursa: ziuaconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.