Marți, 22 august 2023, Cercul Militar Mangalia a fost gazda unui eveniment cultural de excepție: lansarea cărții “Mahalaua Roșie” semnată de prozatorul Ovidiu Mihalache.

Printre cei prezenți s-au numărat atât iubitori ai cărții din Mangalia, cât și din întreaga țară, confirmând astfel popularitatea și impactul operei lui Ovidiu Mihalache. Atmosfera festivă a fost întreținută și de prezența unor scriitori remarcabili precum Ottilia Ardeleanu, Carmen Tania Grigore, Corina Mihalache, Luminița Zaharia, Dora Alina Romanescu, Luiza Cala, Adina Lozinschi, Alina Florica și Emil Corneliu Ninu.

Romanul “Mahalaua Roșie” a fost prezentat într-un mod elocvent de către scriitorii Horia Gârbea, Ovidiu Dunăreanu, Lidia Iacob și Ana Ardeleanu, care au adus în prim-plan elementele esențiale ale poveștii și stilului inconfundabil al lui Ovidiu Mihalache.

Moderatorii evenimentului au fost Cristina Matei și Corina Mihalache, care au reușit să mențină energia și entuziasmul pe parcursul serii, coordonând prezentările și discuțiile într-un mod captivant și interactiv.

Muzica a fost o parte esențială a serii, iar aceasta a fost asigurată de talentata cantautoare Corina Mihalache, soția autorului, și de familia artiștilor Gabriela și Ciprian Hoban. Melodiile lor au încântat audiența și au creat o atmosferă plină de emoție și bucurie.

Evenimentul s-a încheiat cu sesiuni de autografe, unde Ovidiu Mihalache a avut ocazia să se întâlnească cu cititorii săi și să le mulțumească pentru susținerea acordată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.