Cercul Militar Mangalia a găzduit sâmbătă, 19 octombrie 2019, în Sala Coloanelor, a nouă lansare de carte a prozatorului Ovidiu Mihalache. Al doilea volum al autorului , intitulat “Lupoaica”,  cuprinde povestiri scurte despre personaje mai mult sau mai puțin reale, care își trăiesc propriile drame și bucurii.

Destine, suflete, întâmplări ciudate? Poate că da, poate că nu. Esenţa dramei omului nu subzistă în întâmplările fericite sau cele deja programate, ci doar în acelea cu care omul se întâlneşte fără să vrea. Personajele volumului, atât de reale cât pot fie ele, sunt deopotrivă parte din noi şi din tine, cititorule”, precizează autorul in prefața carții.

Evenimentul de sâmbătă a fost moderat de poeta Emilia Dabu, președintele Clubului Artelor “Solteris” și membru al Uniunii Scriitorilor din România. Au participat rude, prieteni și cunoştinte ale autorului, iubitori de cultură din Mangalia, membrii Clubului Artelor Solteris și tinerii artisti de la Teatrul Magic. Invitati speciali: prof. univ. dr. Nicolae Rotund și dr. Octavian Dumitru Unc.

În încheiere, cantautoarea Corina Mihalache, soţia autorului, a susţinut un recital de muzică folk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.