La prima ediție a Olimpiadei de Securitate Cibernetică, Liceul Teoretic “Callatis” din Mangalia a obținut un rezultat remarcabil prin elevul Vlad Ștefan Mateciuc, din clasa a 11-a A, care a câștigat premiul I și s-a calificat în lotul extins pentru competițiile internaționale.

Pasiunea lui Vlad pentru domeniul informaticii i-a adus anul acesta nu doar un premiu de excelență, ci și oportunitatea de a participa alături de lotul selectat la pregătiri intensive în vederea competițiilor internaționale. Clasa din care face parte Vlad este una de elită, având nu mai puțin de cinci calificări la etapele naționale ale olimpiadelor din domeniul informaticii.

În timp ce colegii săi erau plecați în programul Erasmus+ în Spania, Vlad a fost nevoit să rămână acasă din cauza varicelei. Cu toate acestea, această situație neașteptată s-a transformat într-o oportunitate, permițându-i să se concentreze și să exceleze în pregătirea pentru Olimpiada de Securitate Cibernetică.

Colegii și profesorii de la Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia sunt extrem de mândri de realizările lui Vlad și îi urează mult succes în continuare. Multe felicitări și succes pe mai departe, Vlad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.