La împlinirea a 20 de ani de la înființare, Asociația LAMAJI-SANA a organizat, la Hotel Alutus din Mangalia, luni, 20 iunie, 2022, o întâlnire de suflet cu frumoasa prezentatoare și astrolog Alina Bădic.

Tainele universului și a stelelor, cum interpretăm destinul personal sau cum ne ajută astrologia sunt căteva din temele pe care cunoscuta moderatoare a emisiunii ”360 de grade” le-a discutat, timp de peste două ore, cu cei prezenți.

Pasionată de astrologie, Alina Bădic a început încă de la vârstă de 17 ani să se intereseze de stele, pasiunea fiind preluată de la părinții ei. Interesul a fost stârnit de tatăl ei care era fizician și de mama acesteia care avea profesia de inginer.

Nu cred că a trecut nici măcar o singură zi în care să nu citesc ceva despre astrologie sau să nu fac o astrogramă. Am făcut nişte cursuri de specialitate la Institutul astronomic şi, imediat după revoluţie, am început să lucrez cu asociaţia Paraclet din Franța. În plus, astrologia presupune perseverenţă şi exerciţiu”, explica Alina în cadrul unui interviu.

Debutul în televiziune a venit tot în urma hobby-ului său. Totul a început pentru aceasta ca invitat special în cadrul emisiunii ”6! Vine presa”, ca și specilaist în astrologie.

După ce a colaborat cu mai multe televiziuni, tânără și-a găsit locul la B1TV, unde în prezent moderează emisiunea ”360 de grade”.

Asociația LAMAJI-SANA a luat ființă în februarie 2002, având ca scop educația și cultura. Numele asociației a fost dată de inițialele membrelor fondatoare: Luiza Calaidjoglu, Anca Bucur, Monica Szekely, Ana Oleniuc, Jeni Petrache și Ioana Pescaru. Sigla asociației a fost creată de Luiza Cala, numele fiind ales de Ana Oleniuc. În prezent, au rămas doar noi trei: Luiza Cala, Anca Bucur și Ana Oleniuc.

Am încercat în începuturi să accesăm fonduri care să ne ajute în realizarea proiectelor îndrăznețe pe care le gândeam, dar nu am putut. Toate proiectele LAMAJI-Sana au fost derulate pe forțe proprii, pe energia, timpul, forța și banii noștri. Le mulțumesc celorlalte trei care au activat alături de noi și doresc ani mulți, cu realizări importante asociației noastre!”, a transmis Luiza Cala.

La mulți ani, LAMAJI-SANA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.