[VIDEO] ARGINT pentru băieții de la MC Ball Mangalia, la Campionatul Național de Baschet 3×3 Indoor

0
1010
Credit foto: Cosmin Motei

Arena de Baschet din București a găzdui sâmbătă și duminică, 5-6 martie 2022, Campionatele Naționale U18 de Baschet 3×3, atât la masculin cât și la feminin, unde 39 de echipe (25 la masculin si 14 la feminin) au luat startul in aceasta competitia.

Echipa MC Ball Mangalia, având în componență pe Andrei Dobre, Sergiu Drăghici, David Secăreanu și Tena Celnicu, a reușit să câștige argintul, pierzând finala cu CS Dinamo, scor final: 14 – 17. Medaliile de bronz au fost castigate de Stiinta Bucuresti, invingatoare cu 15-7 in fata CN Aurel Vlaicu Bucuresti 1.

După două zile de meciuri atractive, băieții noștri reușesc cucerirea medaliilor de argint, adăugându-și astfel în palmares încă o medalie importantă. Îi felicităm pe Andrei Dobre, Sergiu Drăghici, David Secăreanu și Tena Celnicu pentru rezultat si le așteptăm evoluțiile bune și în următoarele meciuri din Campionatele Naționale. Felicitări și succes mai departe”, a transmis antrenorul Mugurel Lepădatu.

In competitia feminina, campioana Romaniei a devenit Olimpia Bucuresti 2 (Beatrice Bunescu, Mihaela Panait, Andreea Plavicheanu, Maria Stanescu), victorioasa cu 12-7 in fata lui CSS 4 Champions Bucuresti.
Medaliile de bronz au fost castigate de Crisul Oradea, care a trecut cu 21-8 de Sportul Studentesc Bucuresti.

Campionatele Nationale U18 indoor de baschet 3×3 au fost organizate cu sprijinul Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic si Sportiv Român, Banca Transilvania, Linksoft, Brenntag, Toyota Bucuresti Sud, Herlitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.