Festivalul SALSA WEEK ROMANIA este unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate la noi în țară, și a devenit cel mai așteptat festival latino din România.

Ediția aniversară cu numarul 15 a SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August 2019.

Și anul acesta, Asociația Română de Dans, alături de Epika Booking Agency, pun în scenă cel mai mare spectacol latino din România, în cadrul celei de a XV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2019.

Președintele Asociației Române de Dans, WILMARK, spune că “această editiă va fi una memorabilă“. Timp de șapte zile, participanții vor trăi “the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative sustinute de către campioni internaționali și de campionii Romaniei, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Vor avea ocazia să participe la bootcamp-uri susținute de cei mai apreciați profesori de dansuri latino la nivel internațional. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tară si strainatate, find  supranumită și vacanta latino”.

În fiecare zi vor avea loc workshopuri de salsa, bachata, kizomba, unde cei mai cunoscuți dansatori internaționali susțin lecții de dans, iar serile vor începe cu show-rile artistilor internaționali și naționali și se vor încheia cu petreceri.

Pe parcursul zilei, vor fi petreceri si concursuri organizate la piscina din incinta locației evenimentului.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy.

Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul LIVE al solistului de bachata, DANI J, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, joi, 8 august 2019.

De asemenea, în cadrul Salsa Week Romania, va avea loc, miercuri, 7 august 2019, concertul trupei de slasa, LA MAXIMA 79.

Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe:

SALSA: Super Mario (UK), Umberto Nocita (ITA), Eider Rua Giraldo (COL), BNF Dubai, Edwin Rivera (USA), Franco Rocha (SPA), Manuel & Belen (ARG), Wilmark (COL / ROU), Roby G (ITA), Catalin & Andreea Munteanu (ROU), Sonrisa DC (ROU), Latin White (ITA), Wilmark Dance Academy (ROU);

BACHATA: Gatica (NOR), Frank Santos (DOM), Kiko Ortega (SPA), Christina Ortega (SPA), Lorenzo & Irina (ROU), Salsa Factory (ROU);

KIZOMBA: Morenasso Crack (AGO), Adi Baran (ISR), Josy Semkiz (AR), ARnold Bunda (CMR),Lolo El Rumbero (FRA) iar lista completă și detalii despre bilete veți găsi pe http://salsaweek.ro/ și aici.

Bilete se pot cumpara și de pe EVENTIM.

Momentul mult așteptat este concursul “Romania Latin Dance Cup” – marți, 6 august 2019 – ROMANIA LATIN DANCE CUP KIDS și duminică, 11 august 2019 – ROMANIALATIN DANCE CUP ADULTS – calificări naționale care desemnează câstigătorii României care vor reprezentanta țara noastră la WORLD LATIN DANCE CUP și calificări înternaționale separate.

În prezent, România deține titlul de CAMPION MONDIAL la categoria SALSA SOLO Junior, prin reprezentantul nostru, RADU MANOLE.

Anul acesta, competiția WORLD LATIN DANCE CUP are o locație nouă, și anume, Medellin, Columbia.

Câștigătorii locului 1 la cea de-a 15-a ediție a Festivalului SALSA WEEK vor reprezenta România la Internațional “World Latin Dance Cup”.

Fondat de Albert Torres, “World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba și Tango în peste 70 de divizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.