Cercul Militar Mangalia organizează Vernisajul “Omul și Universul”al studentei Ruxandra Valentina Păunică de la Facultatea de Securitate și Apărare a Universității Naționale de Apărare “Carol I”, joi 16.06.2016, ora 17.00,la Sala Coloanelor.
Viitoare absolventă a secției de Comunicare publică și interculturală în domeniul securității si apărării, Ruxandra Valentina Păunică debutează și în domeniul artelor plastice dorind să transmită legătura pe care omul o are cu universul, profunzimea trăirilor interioare, energia primită dintr-un spațiu infinit, enigmatic și plin de încărcătură spirituală.
Prezentarea expoziției va fi realizată de către doamna Emilia Dabu, președinta Clubului Artelor “Solteris” Mangalia.
La evenimentul organizat de Cercul Militar Mangalia vor participa și studenții de la Facultatea de Securitate și Apărare a Universității Naționale de Apărare “Carol I”, colegi ai autoarei.
Jurnaliștii interesați să asiste la activitate sunt așteptați joi, 16.06.2016, între orele 16.30-16.55, la intrarea Cercului Militar din strada 1 Decembrie 1918, nr.1.
Detalii suplimentare legate de eveniment se pot obține de la Bianca Andrada Baciu, telefon 0740344225, email baciu.andrada@myunap.net .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.