Vernisaj la Scoala Sf. Andrei din Mangalia

1
52

Şcolile Gimnaziale “Sf. Andrei” din Mangalia şi Şcoala parteneră din oraşul Şabla din Bulgaria au vernisat concomitent, în ziua de 30 octombrie 2013, la ora 13.00, la sediile lor din Mangalia, respectiv Şabla, expoziţii cu lucrări ale elevilor români şi bulgari, având ca tematică – Marea Neagră.

Expoziţiile fac parte din programul de parteneriat transfrontalier şi marchează acţiunile din cadrul Zilelor Mării. Ele reprezintă şi un prolog al manifestărilor ocazionate de „Zilele Şcolii Sf. Andrei” aniversate, ca în fiecare an, împreună cu partenerii din ţară şi de peste hotare. Aceste acţiuni se bucură de patronajul autorităţilor locale din Mangalia, respectiv Şabla.

1 COMENTARIU

  1. De apreciat munca acestor copii si a dascalilor lor dar vad ca daca nu e can-can nu prea prezinta interes…De noi depinde cat pot fi de prezenti in viata cotidiana a orasului, sa-i apreciem si, eventual daca suntem capabili sa intelegem termenul sa-i respectam pt. ceea ce fac ei, copiii, astfel incat despre Mangalia sa se vorbeasca si altfel. Au nevoie de atentie, aprecieri si incurajari. Macar atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.