Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Folclor ”Festivalul Tinereții” va avea loc în perioada 22 iunie – 5 iulie afis_festivalul_tineretii_obiecte2015, cu începere de la ora 20.00, pe scena din Portul Turistic Mangalia. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’s și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Fanomania.

Evenimentul reunește tineri dornici să se afirme ca voci ale muzicii ușoare și populare, dar și compozitori.

Printre invitații de marcă amintim: Cristina Olteanu, George Forcos Palade, Bianca Constantinescu, Ansamblul ”Colonia Moților” Ianculești, Ansamblul ”Nepoții Iancului” din Marna Nouă, Ansamblul ”Brâulețul”, Ansamblul din Săftica, Ansamblul Folcloric ”Rapsozii Iveștiului”, Ansamblul ”Elpis” al Comunității Elene din Constanța, grupul vocal ”Ceaika” al Comunității Rușilor-lipoveni din România, filiala Mangalia, Ansamblul de datini și obiceiuri populare ”Tisa” din Tismana, grupul vocal ”Floare de Colț” Bulgaria, Ansamblul Folcloric ”Litoral” al pensionarilor din Mangalia (Iorgu Cârneci și Nelu Niță), Ansamblul de cântece și dansuri ucrainene tradiționale ”Zadunaiskaia Sici” din Tulcea și alții.

Pe lângă invitații din Bulgaria, partea de internațional a acestuie eveniment este reprezentată și de Carlo Cori și Miki Rik din Italia și Bernice Chitiul din Marea Britanie.

Juriul este format din Carlo Cori, Viorela Filip, Rodica Anghelescu, Anca Pârlog, Traian Broască, Viorel Gavrilă, Viorel Covaci, Marin Voican Ghioroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.