Activistii din Vama Veche ce strang de cateva zile semnaturi impotriva exploatarii gazelor de sist au stat zi si noapte pentru a strange cele peste 10.000 de semnaturi contorizate pana la 1 Mai si vor continua sa o faca pana la atingerea scopului. Un grup de tineri care au sacrificat distractia de 1 Mai si au stat in soare pentru a convinge fiecare trecator ca impreuna se poate. Presa nationala le-a cam intors spatele cand au avut nevoie. Alaturi au avut doar societatea civila : Asociatia Drepturi Civile, Asociatia Mangalia Media si cei care s-au reunit sub miscarea   www.faraculori.ro

7 COMENTARII

 1. Am semnat si eu in vama, plus cei cu care eram.
  Salvati Vama Veche!!! … Stop POLUARE, de orice gen/fel !!!

 2. As fi vrut sa semnez si eu aceasta petitie dar sunt f departe de Mangalia.Nu se poate face ceva in acest sens si pentru noi cei care suntem departe de casa?

 3. Multumim celor care au semnat si au mai adus si prieteni, colegi , frati , surori, etc sa semneze… Le multumim in mod deosebit tinerilor voluntari veniti din intreaga tara care au preferat sa se distreze la cort strangand semnaturi pentru petitie , dar si voluntarilor din Bulgaria, care au stat alaturi de noi de la inceput pana la sfarsit.
  Nurchian.. de unde esti? Din ce localitate? Poate reusim sa ajungem candva /cumva si pe la tine/voi… In Constanta se mai strang semnaturi pt petitie..

 4. De ce nu faceti in asa fel incat, toti cei ce vor sa semneze petitia, sa o poata face si online.Ar fi bine chiar, sa postati si tabelul de semnaturi, sa poata fi scos la imprimanta si cei ce vor sa va ajute sa-l poata copia si sa-l dea prietenilor, vecinilor sa -l semneze si sa vi-l trimita apoi prin mail, daca o sa postati si mailul persoanei de contact. Evident ca, s-ar strange mult mai multe semnaturi,plus ca am putea trimite link-ul si prietenilor din tara.Eu personal de exemplu, nu am timp sa vin acolo sa semnez si la fel ca mine multi locuitori din mangalia.Faceti deci, ceva in acest sens.Multumesc.

 5. Am alergat 2 saptamani cu tabelul prin oras, am pus la fiecare scara, in fiecare cutie postala anunturi. Nu am fost bagati in seama. Mai usor cu acuzele. Nu a sunat nimeni la numerele din contact. Imediat primeati un tabel acasa. Nu exista petitie online reala. Trebuie semnatura.

 6. Activiștii de la Vama Verde, Mangalia Verde și Costineștiul Verde mulțumește semnatarilor care au venit în Vama-Veche! Petiția on-line nu este luată în considerare în instanță, așa că doritorii mă pot contacta pe http://www.facebook.com/vamaverde , unde pot să le trimit tabelul petiționar în format electronic. Fiecare județ trebuie să aibă tabelul lui. Strângerea de semnături de la Vama Verde continuă în Piața Universității și litoral, toată vara! Doritorii din centrele universitare sunt așteptați să ia inițiativă și să își exprime civismul la vamaverde@gmail.com sau pe pagina http://www.facebook.com/vamaverde

 7. MULTUMIM VAMA VCECHE ATI FOST LA INALTIME..Soarele reintregiri de litoral va aduce milioane de semnaturi..abient de fericire ..plaja.. mare si gratare ..cind distractia e-n toi ..vine BASARABIA LA VOI…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.