[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120522tusac.flv”]

10 COMENTARII

 1. toate lucrarile din neptun sunt facute aiurea…
  ar trebui mers pe jos in inspectie si vazut cum majoritatea stalpilor de iluminat nu sunt drepti , cum TROTUARELE sunt facute in graba mai ales in portiunea de la intrare din neptun in care pavaju e facut aiurea cu denivelari si asfaltu e turnat si el cu denivelari…e facut in graba si tot noi platim…

 2. Acest caine imputit a ramas lafel de prost ca inainte sa fie primar , minte ca un prost .

 3. FANTASTIC !!!!

  Inca ceva: am rugamintea sa fiti cu ochii in 4 daca se va scoate asfaltul de acolo si se va repune cum maninca rahat mincinosul…..

  si acu 1 an pe ts saveanu au asfaltat pe ploaie iar acum acolo e dezastru….

 4. doamne cat mai poti minti,cat te mai poti umili.nu am mai pomenit in viata mea asa ceva DOMNULE TUSAC ca PRIMAR ar trebui sa dati dovada de inteligenta dar dupa cum se vede dumneavoastra dati dovada de tiganie de minciuna, te umilesti in ultimul hal rusine halal primar.

 5. min. 3:43 – aceste camioane iau prins ploaia cu asfaltul in camion.

  vorbeste la fel cum gandeste.

 6. Nici sa minta nu stie !
  Daca intradevar urma sa fie “aruncat la gunoi” cum pretinde, rasturna din camioane intr-o groapa ceva si nu consuma combustibil si cu celelalte utilaje, plus oamenii care trebuie platiti si care se puteau ocupa de alte probleme. Apoi dand vina pe “constructor”, denota din nou ipocrizia. chiar crede ca lumea e proasta si nu stie cine e in spatele firmei care asfalteaza ? RUSINE, BA !

 7. Bine va face, super tare. Patru ani, ati stat capre toti , va facut cum a vrut tiganu, va luat festivalul, va luat caldura, va luat asfaltul din oras si a pus “petre” “prumoase”. Voi doar pe la colturi ca niste babe deale bete si proaste, bine va facut si va face.

 8. mananci rahat jegule asa ai facut peste tot…..si soseaua pe langa padurea de la pecineaga spre amzacea tot de tine e facuta si acum e praf in nici un an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.