Material electoral de Paste. In cutii postale, apoi chiar in strada. De dimineata se impanzeau stalpii de banere. In prima faza, de la gara pana la sens giratoriu, treaba era ca si facuta. Aveam sa vedem chipul candidatului pe toti stalpii. Problema a aparut cand au ajuns si in fata primariei. Politia Locala a stopat actiunea pe motiv ca nu au autorizatie de la primarie.  Astfel Cristian Radu a dorit sa mai fure startul odata, ce-i drept nu a mai scris sub numele sau functia pe care deja o si vedea atribuita. Unde-i lege nu-i tocmeala !

7 COMENTARII

 1. Ha ! Cristian Radu asta ne demonstreaza lipsa de scrupule a celor din partidele politice, indiferent de culoare; Gheorghe Flutur de exemplu, (PDL), a mers (din nou) impreuna cu delegatia preotzeasca Ierusalim dupa flacara sfanta. Cu ce drept ?!, doar nu e popa. Din insarcinarea cui si mai ales pe banii cui si in ce scop ? (Pardon,scopul e clar: electoral).
  Tot electoral e si scopul lui Radu Cristian, (PNL), care pune postere pe stalpi de pasti cu poza proprie si inscriptia “Hristos a inviat”, de parca a inviat sa-i faca lui campanie !

 2. nu a inviat sa ii faca lui campanie.eu cred k a fost un msj crestinesc si il admir pt lucrul asta .Cristian Radu mangalia te sustine

 3. Mesajul lui Cristi Radu a fost unul crestinesc si nicidecum in scop electoral , dar daca pe tine atat te duce capul………..iar faptul ca a vrut sa il puna pe stalpi, nu era in afara legii, stalpii apartin de ENEL si nu de Tusac… Mi se pare mie sau Tusi e ofticat tare ca va pierde in fata lui Cristian Radu?……si mai pune mana pe gramatica limbii romane …..

 4. @ George ! Nu e un simplu mesaj. De ce nu ai transmis dumneata, sau un alt Mangaliot un asemenea mesaj ?
  E simplu; Pentru ca nu detii nici o functie publica in administratia locala.
  Ei bine, nici Cristian Radu, dar isi doreste ! Asta inseamna mesaj electoral mascat.
  Si apoi nu te erija in purtatorul de cuvant al Mangaliei. Nu toata Mangalia il sustine. Limiteaza-te in a-ti spune parerea in nume propriu si atat.

 5. Se pare ca esti “unul care gandeste prost”, si te duce capul doar la ce gandesti. De ce l-a apucat crestinismul tocmai acum cand candideaza ? (In alti ani, sau de craciun, nu si-a amintit ca e crestin ?).
  Iar stalpii or fi ai ENEL-ului, dar sunt pr raza orasului si exista o lege electorala si a publicitatii, a afisajului. Exista panouri pentru afise electorale…
  Tusac s-o oftica probabil si va pierde sigur, dar nu in favoarea lui Cristian Radu (PNL-istul sub acoperire). Nu merita spagarul de la garda… Cat despre gramatica, se mai intampla sa mai si gresesc (cine nu o face), doar nu sunt la scoala sau la examen.

 6. Dupa ce ca, nu respecta legea, tot ei sunt ofuscati!!!
  Articolul din ziarul ”Replica”, arata ca, acest om si staff-ul lui, au devenit deodata victime… saracii.
  Dupa ei nici sacoselele, nici fluturasii ,nici afisele cu fata lui ”simpatica” nu reprezinta o incalcare a legii. Dar ar fi si ciudat sa ceri unui fost sef al GF sa respecte legea…
  Asa ca, oprirea acestei actiuni este una din putinele masuri corecte luate de Tusi…
  Si XYZ chiar are dreptate… v-ati molipsit toti de la seful vostru si sustineti aceeasi minciuna cum ca ,Mangalia va sustine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.