Asociația „ProActiv pentru Comunitate” implementează in parteneriat cu Society “Dagood Studio” -Letonia, “Associazione Culturale Eufemia”- Italia , “Association Strive”- Croatia, “Asociacion Building Bridges” – Spania, proiectul “A Treasure Chest of Family Traditions” finantat prin programul “ERASMUS+: Youth in Action”.

DESCRIERE:
Proiectul va avea loc în Daugavpils. Activitățile de proiect se vor desfasura în orașul Daugavpils (Letonia) in perioada 19.05.2017 – 29.05.2017.
Principalele teme ale proiectului sunt: Creativitate și cultură, precum și educația interculturală / generații și învățarea (pe tot parcursul vieții).
SCOP:
Scopul proiectului este de a îmbunătăți abilitățile creative și de comunicare, cunoașterea participanților la proiect a obiceiurilor familiale din alte țări europene prin intermediul unor ateliere de lucru comune dar si pentru a deveni mai toleranti față de culturi și realități sociale diferite.
OBIECTIVE:
• implicarea tinerilor și a liderilor acestora într-un proiect multicultural;
• promovarea cooperararii cu organizațiile de tineret și schimbul de experiență la nivel internațional;
• oferirea participanților la proiect metode pentru stabilirea și punerea în aplicare a performanțelor artistice prin intermediul cooperării interculturale;
•pregătirea și participarea la “ZOOMAIFEST” – sărbătoarea familiei in Letonia.
GRUP PARTICIPANT
Ca urmare a incheierii unui parteneriat cu Liceul Teoretic Callatis Mangalia, grupul participant a fost selectat dintre elevii clasei a X a A si va fi coordonat de d.na prof. Sivia Monica LIPNIC
PERIOADA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE:
• perioada formării: 19.05.2017-29.05.2017 (inclusiv 2 zile de călătorie)
• locul de desfășurare: Letonia, Daugavpils
• limba: engleza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.