Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au dispus punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de suspectul I.C., pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Ulterior, la data de 15 octombrie 2020, s-a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. S-a stabilit că inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, de o intensitate ridicată în zona toracică, iar din concluziile preliminare medico-legale rezultă că viaţa persoanei vătămate a fost pusă în primejdie. Astfel, încadrarea juridică s-a transformat în tentativă de omor.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 14 octombrie 2020, la Poliţia Stațiunii Neptun a fost înregistrat un dosar penal, privind sesizarea lucrătorilor din cadrul Poliției Mangalia cu privire la faptul că o femeie se află la Secția Terapie Intensivă, din cadrul Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, ca urmare a unor agresiuni fizice, exercitate la data de 9 octombrie 2020, de către concubinul său, I.C., fiindu-i extrasă chirurgical splina.

Astfel, oamenii legii au declanșat cercetările. Potrivit victimei, I.C. a lovit-o în după amiaza zilei de 9 octombrie 2020, cu pumnii și picioarele în timp ce se aflau în locuința din Mangalia, din cauza unor probleme domestice, iar după ce a fost agresată, aceasta s-a deplasat la sora sa în Comana, județul Constanța, locație de unde a fost preluată de către ambulanță la data de 14 octombrie 2020.

Scandal cu ulei pe pereți

Audiat în calitate de suspect, I.C. a spus că discuțiile au început pe 8 octombrie, când el i-a reproșat că a împrumutat vecinilor o lampă. A doua zi, când s-a întors de la serviciu, discuțiile au continuat.

Ea i-a reproșat că nu a ajutat-o să care lemne, el a lovit o tigaie aflată pe aragaz și a sărit ulei pe pereți. Ea l-a luat de gât, el a împins-o și a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona spatelui. Peste câteva zile, femeia a început să se simtă rău, așa că a ajuns la spital. Urmează ca, în cauză, să fie luate măsurile legale ce se impun.

sursa: replicaonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.