Unitatea Militară 02196 Mangalia organizează concurs în vederea încadrării  postului vacant de execuție de personal civil contractual de Muncitor calificat treapta III (lăcătuş mecanic), cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată  în  Formațiunea de cazarmare/Formațiuni de sprijin la unitatea respectivă.

Dosarele de concurs se depun la sediul U.M. 02196 Mangalia, str. 1 Decembrie nr.72 A, Mangalia la biroul personal/ secretarul comisiei de concurs; telefon contact: 0241/751358, int.168, pot fi transmise de candidaţi prin Poşta Română, serviciul de curierat rapid sau poşta electronică pe adresa www.siifn.ro , până la data 06.06.2023, ora 13,00.

CONDIȚIILE SPECIFICE NECESARE PENTRU OCUPAREA POSTULUI 

  • Nivel de studii – minim studii generale, cu certificat de atestare profesională în domeniul de activitate al postului;
  • Vechime în specialitatea postului: minim 3 ani;
  • Conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar;
  • Disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă;
  • Nivelul de acces la informaţii clasificate este secret de serviciu, fiind necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze privind verificarea în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate, în situaţia în care va fi declarată „admisă”;
  • Abilități și aptitudini profesionale: iniţiativă, comunicare, lucru în echipă, rezistenţă la stres.

Relații suplimentare puteți obține la U.M. nr. 02196 Mangalia, str. 1 Decembrie nr.72 A, Mangalia , telefon contact: 0241/751358, int.168.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.