Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a semnat joi, 30 iulie, un protocol de colaborare cu Partidul Național Liberal, în contextul viitoarelor alegeri locale. PNL a oferit UDTTMR 30 de locuri eligibile de consilieri la nivelul localităților din județul Constanța. De asemenea, UDTTMR a obținut și un loc eligibil de consilier județean.

La conferința de presă au participat prședintele filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu și candidatul PNL la Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

În cadrul evenimentului, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a menționat că protocolul vizează o colaborare cu UDTTMR şi la nivel judeţean, nu numai la nivelul municipiului Constanţa.

La rândul lui, Gelil Eserghep a apus că uniunea a decis susţinerea PNL deoarece este singurul partid care a venit spre UDTTMR cu o ofertă reală, în timp ce actuala administrație nu a ajutat comunitatea tătară cu absolut nimic. Mai mult, a spus Gelil Eserghep, niciun partid politic nu a acordat sprijin comunității, până la PNL.

Am primit propunerea cu încântare. Sunt singurii care ne-au căutat în mod real, alții ne-au transmis vorbe. PNL a venit și a discutat concret, real, iar discuțiile s-au materializat în acest protocol unic pentru ei și pentru noi“, a spus Gelil Eserghep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.