[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120607copaci.flv”]Tusac vrea sa-i arate lui Iorgus ca stie si el sa taie copacii !

11 COMENTARII

  1. nu se vedeau bine bannerele de pe blocuri cu referendumul din mersul masinii….
    Deci ii dam dreptate stimabilului tovaras Tusac

  2. Mangalioti treziti-va!!!! Daca nu iesim la vot duminica Tuscac o sa taie tot!!! Haideti la vot!! Pentru cei care il voteaza pe Cristian Radu ganditi-va bine este doar un tur !! Cristian Radu este pe locul 3 il ajutati pe Tusac cu votul acesta!!!

  3. nenorocitilor,ce ati avut ma cu teii aia??? mai bine va taiati gatul voi,cretinilor.sa planati nu stiti ,dar sa distrugeti tot va pricepeti. Rusine sa va fie.

  4. florile de pe trotuarul celalalt le-au scos cu pavajul…..teii iau taiat…erau acele “ghivece din beton” care mereu erau cu flori si acum sunt goale…pur si simplu tusac scoate toata “natura” ca sa isi puna el betonu….o sa ajungem sa avem copaci din beton…jos tusac X(

  5. Bhaaa degeaba tzipati dar voi vad ca luati exemplu de la ei. Din toti care urlati cati pomi a-ti plantat anul asta? Eu am pus in fata blocului 3 salcami, 2 ciresi, 4 meri, un nectarin si sa stiti ca nu este greu. Decat SA URLATI PE AICI MAI BINE A-TI FACE TREABA PARCA SUNTETI POLITICIENI NUMAI VB IN VANT!!!

  6. am plantat si eu pomi dar…..!!!!!! ori vine tusac si se apuca de taiat ori, nici nu apuca sa se parguiasca putin fructele ma refer la cei fructiferi…ca si tabara puii de tigan pe ei si nu mai ramane nimic….nu ar fi o problema ca mananca fructele dar zici ca sunt termite ca rup si crengile de arata ca dupa o invazie de daunatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.