Pagina oficiala a primariei Mangalia arata si acum demararea proiectului de reabilitare a portului turistic Mangalia:

Dupa cum vedeti, in 2004 consiliul local a demarat proiectul. Dupa ce Iorgus Zanfir a fost executat la vot de populatie pentru dezastrul din Mangalia, a lasat pe finul Tusac la conducere sa-i preia afacerile.  Odata vazut la conducerea orasului, narcisistul Tusac nu a facut nimic decat sa-si puna numele pe ceea ce avea sa nu-i apartina. Oricum, intregul proiect nu este opera nimanui avand in vedere ca acolo se regasesc banii contribuabililor, portul turistic este al Mangaliei. In 2010 s-a dat la cheie portul turistic care arata asa:

Observati dalele rosiatice care aratau bine, totul fiind nu chia pe masura pretului dar macar puteam vedea o imbunatatire vizibila pentru banii dati. Ce credeti ? Tusac Mihai Claudiu a mai facut o reabilitare a reabilitarii, la doar cateva luni distanta a spart toata lucrarea care a fost predata la cheie cu acele dale rosiatice si a montat ceea ce vedem si astazi in 2012. Iata si dovezile:

Cum arata in 2010 la prima reabilitare si cum arata in 2012:

Nu ajung imaginile? Va prezentam si cine se afla in spatele lucrarilor. Documentele nu mint.

In primul document il vedem pe Iorgus Zanfir, fost primar, incredintand lucrari lui Tusac Mihai Claudiu. Tusac Mihai Claudiu in al doilea document incredinteaza lucrari firmei All Plan Construct care ajunge sa faca reabilitarea reabilitarii portului turistic Mangalia. Sa-i zicem teoria de 3 simpla a lui Iorgus Zanfir, Tusac Mihai Claudiu si interpusii lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.