Trupa de Teatru Thaliamar și Clubul Interact Mangalia vă invită la spectacolul “Prețioasele ridicole” de Molière, sâmbătă, 6 aprilie

0
338
Într-o inițiativă ce combină arta teatrală cu spiritul caritabil, Trupa de Teatru Thaliamar și Clubul Interact Mangalia au pregătit o reprezentație specială a celebrei piese “Prețioasele ridicole” de Moliére. Elevii Aurei Mircea vor urca pe scena Casei de Cultură din Mangalia sâmbătă, 6 aprilie 2024, începând cu ora 18.00, pentru a aduce în fața publicului o poveste plină de umor și învățături morale.

Regia este asigurată de Aura Mircea, iar distribuția este alcătuită dintr-un grup de tineri pasionați și dedicați: Natalia Opriș, Teodora Carabageac, Sorin Stîngă, Andrei Stoenică, Selena Hoiss, Alex Miron, Darius Ștreangă, Patricia Plotic, Alessia Grădinaru și Bianca Grigoraș, care își vor demonstra abilitățile scenice, dând viață personajelor create de geniul lui Moliére.

Biletele sunt disponibile la prețul de 15 lei pentru elevi și 20 lei pentru adulți, iar fondurile strânse vor fi direcționate către sprijinirea adăpostului local de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.