Trupa “Cristi Minculescu, Valter& Boro”, pe scena Casei de Cultura din Mangalia. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri

0
80
Cristi Minculescu, Valter& Boro” vă invită la Casa de Cultură din Mangalia, sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 19:30, pentru o seară plină de hituri!

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017 providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe.

E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus. Repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații.

Prețul unui bilet este de 60 de lei. Elevii și studenții vor beneficia de reduceri, “doi la un bilet”. Intrarea se va face pe baza carnetului de elev sau de student. Aceeași ofertă este valabilă și pentru pensionari, iar persoanele cu dizabilități locomotorii beneficiază de intrare gratuită.

Info și rezervări – 0341.566.915/ 0751.268.332

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.