Incepand cu 29 iunie, timp de trei zile, Mackerel Beach din Mamaia Nord gazduieste Mania Summer Fest, eveniment ce isi propune sa adune in acelasi loc, pe malul marii, dansatori din toata tara. Se va dansa cu pasiune pe ritmuri latino si se va trai atmosfera serilor din Cuba cu savoarea aromelor de CUBA LIBRE si TEQUILA. Concertul serii va fi sustinut de George
Dice, cunoscut in lumea salsa drept unul dintre cei mai talentati solisti ai muzicii latino din Romania.

Mackerel Beach este un restaurant&lounge cu plaja, un hot spot al distractiei in serile de vara. Organizatorii va propun sa uitati de grijile cotidiene si sa va relaxati si distrati intr-un loc special ale carui ingrediente sunt: plaja amenajata, retete speciale de cocktailuri, muzica 24 din 24 oferita de cinci DJ, servicii oferite de un personal experimentat si, nu in ultimul rand, multe petreceri intr-o atmosfera latino de neuitat.

Petrecerea tine de vineri pana duminica la rasarit.

Programul include concerte live, workshop-uri cu unii dintre cei mai renumiti dansatori din lume, concursuri, tombole, dans si spectacolul oferit de soarele care rasare maiestuos din mare pe ringul de dans.

Invitați de onoare ai festivalului:
AMAYA GARCIA – Columbia
STEFANO MARZIONI – Italia
DOMENICO&IRENE – Italia
ROBERTO LESIATI – Olanda
OSCAR NINO – Republica Dominicana
WILMARK RIZZO HERNANDEZ – Romania/Columbia
Traineri invitati : Mania Latina Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.