Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia, împreună cu mediul de afaceri din stațiunea Neptun – Olimp, organizează, sâmbătă, 23 iulie, un eveniment estival inedit, conceput special pentru turiștii care se află în vacanță în stațiunile Mangaliei.

Tonul distracției va fi dat la orele 20:00, în fața restaurantului „Calul Bălan” din Neptun, de unde va porni o caravană a veseliei, pe arterele principale din centrul stațiunii.

Turiștii care vor lua parte la eveniment se vor opri la mai multe hoteluri și restaurante implicate în manifestarea estivală, unde vor fi serviți cu preparate culinare specifice fiecărei locații. Totodată, cei prezenți se vor destinde pe ritmurile muzicii oferite de gazde și vor putea dansa la invitația artiștilor.

Traseul distracției cuprinde mai multe locații cunoscute, printre care „Crama Murfatlar”, terasa „Antik„, „Grand Hotel Caraiman”, restaurant „Cireșica” și hotelurile „Panoramic”, „Amfiteatru”, „Belvedere”. Pe durata deplasării între locațiile menționate, atmosfera va fi întreținută de DJ, cu muzică și voie bună, iar turiștii sunt invitați să se alăture caravanei, pe traseul distracției.

Reprezenții OMD Mangalia au declarat că au organizat această manifestare estivală, cu scopul de a oferi turiștilor alternative de distracție și petrecere a timpului liber în stațiunile Neptun-Olimp, dar și pentru a atrage cât mai mulți vizitatori în stațiunile din sudul litoralului, care vor beneficia de o promovare specială cu ocazia acestui eveniment.

La rândul său, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că susține această inițiativă a OMD Mangalia și mediului de afaceri din turism și că încurajează ca acest eveniment să devină o tradiție, în stațiunile Neptun – Olimp, dar și în celelalte, precum Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter. „Este de apreciat efortul comun al agenților economici din turism, care și-au dat mâna pentru a revitaliza turismul, prin concepte de acest gen, dar și altele la fel de atractive”, a precizat Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.