Deja devine o normalitate din partea administrației ca ședințele de consiliu să se țină departe de ochii presei. Marți, 27.03.2013, consilierii s-au întrunit, în holul primarie pentru o nouă ședință.  Consilierii au apobat un nou împrumut, de circa 57 miliarde lei vechi, bani care se vor folosi pentru achitarea facturilor restante către diverși furnizori.

6 COMENTARII

  1. Normalitate e cam mult spus, (dar ce mai e normal in tara asta ?). Pe de alta parte, depinde de noi, cetatenii sa nu le permitem sa-si faca o obisnuinta din asta. Mass-media poate protesta la faptul ca nu sunt instiintati, convocati, la aceste sedinte (care ar trebui sa fie publice), dar adevaratii pagubiti suntem noi contribuabilii, cei care ar trebui sa fim informati cum se cheltuie banii nostri, (chiar si cei imprumutati, pentru ca se vor restitui tot din bugetul nostru, cu dobanzi cu tot).

  2. S-au terminat alegerile, acomodarea a trecut, gata, acum primarului nu-i mai pasa de nimic. Nu-i pasa ca noi cetatenii Mangaliei suntem obligati, fara acordul nostru, sa platim datoriile facute, poate, ilegal de altii. De ce nu avem posibilitatea sa cerem socoteala celor pe care i-am votat, in timpul sedintelor? De-asta nu ne anunta nimeni, sa nu facem scandal?! Domnule primar, astept sa ne intilnim pe strada. Poate o sa aveti rabdare sa ne ascultati nemultumirile!

  3. Se apropie vara , s-a deschis sezonul pentru facut manevre.Multumim Radu ” usor usor incet incet mai va facem cate o datorie pe sestache” Cristian.Primarul transparentei, o sa faca bugetul local atat de transparent ca nici nu o sa il vedem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.