[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20111231trafic.flv”]

9 COMENTARII

  1. dar de ce nu spuneti ca la acea ora prin sens trecea cortegiul funerar al Melisei????????…si tot sensul era blocat..

  2. asta oricum nu e nimic fata de ceea ce se va intampla la vara, parerea mea e ca mai bine isi punea tusac semafor la c*r ca asta nu e oras pt semafoare sau in cel mai rau caz trebuia pus la Adiman. un An Nou Fericit tuturor, La Multi Ani

  3. Daca se blocheaza sensul giratoriu = traficul din mangalia blocat! Si asta pentru ca majoritatea nu au auzit de strazi adiacente! prefera sa consume mai multa benzina ca sa stea la coada decat sa ocoleasca 1 km! Dar nu se poate , ca daca nu mai trec prin centru nu le mai vede lumea masina de 400 euro care mai are un pic si pica!

  4. Dupa cate stiu, Fostul primar Tusac a cumparat camere video pentru tot orasul (pe banii primariei fireste) dar au fost montate doar cateva si au functionat putin, fiind inchise apoi. Probabil Tusac si gasca ( al de Maganu, Faliboga clanul Soare care avea acces nelimitat in primarie cand noi ceilalti nu si altii), nu aveau interes sa vada toti Mangaliotii ce fac ei prin oras. Acum ca a fost inlaturat Tusac, ar trebui sa li se cam “taie macaroana si la astia, sa militam cu totii pentru ca noul primar sa monteze acele camere si sa fie la dispozitia publicului, live, ca doar sunt pe banii nostri.

  5. semaforu asta trebuia sa fie pe 30 unde este nevoie de asa ceva , unde chiar sunt accidente , si de fiecare data cand treci pe acolo , respiri usurat si zici , fac!!!! am scapat cu viata si de data asta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.