[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20111221trafic.flv”]

8 COMENTARII

 1. :)) dar la vara cand vin turisti si se umple orasul de masini…cum credeti ca o sa fie??? :)))de la intrare din oras o sa fie coloana pana la vechea posta :))

 2. Eu propun sa strangem cat mai multe sesizari catre IPJ Constanta pentru a dezactiva aceste tentative de semafoare care mai mult incurca circulatia ,de fapt se vede clar cum stau drumurile blocate acum iarna dar vara sau in fiecare seara cand scapa santierul , ganditi-va si facem cumva o petitie online nu se poate sa lasam asa .

 3. Acum iarna e coada ca se ctrcula prudent,din cauza conditiilor meteo :)) Iar la vara cand o sa fie aglomeratie,or sa spuna ca merge treaba :)) Ca nu mai sunt locuri de cazare :)) Eu zic sa lasam semafoarele si sa mai mergem si pe jos :)) Craciun Fericit !!!

 4. S-ar fluidiza putin circulatia daca am avea parcari suficiente in toate zonele orasului si nu am mai fi nevoiti sa parcam pe banda intai. S-ar circula pe doua benzi pe sens, semaforul ar fi reglat in consecinta, (intervalele mai scurte)….
  Alta problema o constituie strada portului. De la sens giratoriu, pana la intersectia cu bulevardul 1 Decembrie (la Penny market), daca ar fi cu doua sau chiar trei benzi pe sens, altfel s-ar circula in Mangalia.
  Acest lucru e posibil prin scoaterea caii ferate si mutarea statiei de betoane in afara orasului, asa cum trebuia facut de mult, din pricina prafului.

 5. semaforul din mangalia a fost platit d catre instructorii d la scolile auto ca sa poata ei sustine examenele in oras.. primaria a acceptat bineinteles ca doar a fost moca asa cum ii place romanului.. e un oras prea mic pentru semafoare si mai mult incurca.. dupa parerea mea ideea asta cu semaforu e o mare porcarie si nu cred ca sunt singurul cu aceasta parere..

 6. @ vasile alecsandri; Intradevar, instructorii auto au facut demersuri pentru achizitionarea unui semafor si urma sa faca cheta ( 25 000 euro ) dar sa opus Tusac o perioada, ca mai apoi sa achizitioneze el unul, pe banii publici fireste. Suma ? Surpriza !!! 75 000 euro !
  Prin urmare asta era motivul pentru care nu a permis instructorilor investitia; Lui nu-i mai iesea nimic !…
  Cam asa a facut Tusac majoritatea investitiilor pe banii primariei, la supra-pret, sa-i ramana si lui, ca doar nu era degeaba primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.