Jandarmii constănțeni au surprins în Vama Veche trei persoane care aveau asupra lor 6 pliculețe autosigilante cu substanță albă sub formă de pulbere, 5 comprimate de culoare roz, un recipient din plastic sub forma unei baterii externe care avea în interior 11 pachetele de hârtie care conțineau fiecare cu substanță vegetală sub forma de cristale, 6 pliculețe care conțineau substanță sub forma de pulbere de culoare albă, un plic transparent care conținea substanță sub forma de pulbere de culoare alb-rosie și 2 plicuri care conțineau substanță albă sub forma de granule.

Sâmbătă și duminică, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menține și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 21-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers.  Asupra lor, jandarmii au mai găsit un săculeț din pânză care conținea 6 pliculețe autosigilante cu substanță albă sub formă de pulbere, 5 comprimate de culoare roz, un recipient din plastic sub forma unei baterii externe care avea în interior 11 pachetele de hârtie care conțineau fiecare substanță sub forma de cristale, 6 pliculețe care conțineau substanță sub forma de pulbere de culoare albă, un plic transparent care conținea substanță sub forma de pulbere de culoare alb-rosie și 2 plicuri care conțineau substanță albă sub forma de granule.

Tinerii au a declarat că sunt consumatori, iar ”substanțele halucinogene le dau o senzație de bine și câteodată mai și vând pentru a se întreține”….

Pliculeţele autosigilante, pachețelele de hartie cu substanță și jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.