În Neptun Tusac a înfipt  țepe / țepușe de tablă. Stâlpii de electricitate de lângă țepe sînt încă în picioare, nu sînt de tablă si mult mai rezistenți. Pe cine oare vrea sa tragă in țeapă ?

2 COMENTARII

 1. Intrebarea mai buna este urmatoarea : Cat costa o “teapa” daia de stalp ? cate sute/mii de Euro e trecut pe hartie ?
  Pana pe 10iunie ce treaba buna si durabila sa se faca? Mai ales ca se munceste rapid – sigur si prost, vorba proverbului : graba strica treaba.

  Ideea de a face ceva e laudabila, rezistenta in timp e indoielnica!!!

  Si cum am mai zis in alt comentariu…dece 3ani jumate nu au facut nimic si s-au trezit acum in prag de alegeri sa faca “treaba”???

 2. E destul de simplu (cred eu) de ce a inceput mai multe lucrari acum, lucrari ce trebuiau facute demult, sau care puteau sa mai astepte;
  In primul rand, sa ne demonstreze noua ca el face ceva pentru Mangalia, deci spera sa-l realegem… (Sa nu mai spere, ca doar nu suntem prosti).
  In al doilea rand, dar nu mai putin importanta e partea financiara. Majoritatea contractelor primariei sunt cu firmele lui Tusac, sau ale prietenilor acestuia si unele cu firmele unor consilieri locali si acestia din gasca lui Tusac. Contractele sunt ori prin atribuire directa, ori prin licitatii trucate, iar preturile astronomice, nejustificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.