Tehnici de rupere a banerele din greseala

9
59

9 COMENTARII

 1. incredibil e faptul ca nimeni din echipa tovarasului tusac nu a avut ideea de a folosi pusti cu aer comprimat sa traga in afise cu bile de vopsea…..
  dar chiar nimeni ….. ??
  sa te chinui cu microbuzul cind poti sa tragi seara cu pusca din mersul masinii sau de la 50m si sa faci afisul varza ????
  NIMENI ?????

 2. …gura păcătoşilor adevăr grăieşte. Mâna lui CR arată spre Mazăre şi afirmă că luptă să pună mâna pe bugetul Mangaliei…perfect adevărat.

 3. Doi candidati care in afara de fabulatii nu sunt in stare de nimic.Doi paraciosi,plangaciosi asta sunt candidatul “surpriza”(asa cum ni-l descria dl Visa pe cel ce urma sa-si faca cunoscuta candidatura sub titulatura de independent)si paranoicul primar in functie pe care din fericire il mai avem de suportat doar 18 zile .Alegerea este astfel foarte simpla,tinand cont ca avem din fericire si o a treia varianta.palpabila,viabila ,o varianta ce include o echipa profesionista si in cunostinta de cauza in ce priveste administratia locala.
  Like Iorgus!

 4. Alice, să nu-mi povesteşti de ţara minunilor că fac şoc anafilactic.
  Sunt ferm convins că vrei să-mi bagi pe gât pe naşul hrăpăreţ, dar vaccinat fiind, rămân imun la sugestia ta.

 5. Cetatene ,eu nu bag pe gat nimanui nici un candidat.Este alegerea fiecaruia si dreptul fiecaruia de a-si exprima liber opinia.Eu spre deosebire de dumneata merg pe o carte castigatoare ,nu visez cai verzi pe pereti,nu astept un Mesia pe post de primar,accept si aleg varianta cea mai convenabila pentru oras ,constienta fiind ca Iorgus,caci de el este vorba ,ca si noi restul oamenilor, este supus greselii.Important este sa inveti din ele ,sa fii uman ,sa nu-ti batjocoresti aproapele incercand sa-ndulcesti si viata lui asa cum incerci si cu a ta.

 6. Stimată Alice, dacă mă îndemni să îndulcesc viaţa celui care mi-a vândut oraşul doar în folosul lui, înseamnă că mă consideri naiv sau neted.
  Te mai înştiinţez că nu joc cărţi cu miză viitorul oraşului.
  Nu am sugerat să votezi un Mesia ci un candidat concret.
  Şi ca să te convingi că nu este cal verde pictat, de îndrum să citeşti, dacă nu e prea mare efortul despre cine este şi ce face candidatul la care fac referire.

 7. Şi te mai rog ceva stimată Alice, dă-mi un argument raţional că Iorguş este varianta cea mai convenabilă pentru oraş.
  Iorguş sigur a învăţat ceva din greşelile făcute dar spre deosebire de el şi mai ales spre ghinionul tău, tu nu ai învăţat numic sau poate nu ai avut suficient timp datorită vârstei ce pare fragedă.

 8. In continuarea comentariului tau, Iorgus a invatat cum sa nu mai faca greseli cand fura… Adica sa fie actele beton sa nu se mai prinda nimeni (DNA sau Procuratura). Asta ar fi singurul argument viabil pe care il poate da “alice”. Un Iorgus corect poate doar in Woderland…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.