Subiectul dulce-amar, dar mereu actual, este dezvoltat în registru comic de o distribuţie irezistibilă: Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.
Inspirată din situaţii de viaţă la care fiecare s-a gândit sau le-au trăit, „Te iubesc, dar nu pe tine” completează seria comediilor scrise de Andreas Petrescu, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale, nu e decât un pas.

Şirul de replici şi întâmplări ce te vor face să râzi cu lacrimi este declanşat de întâlnirea accidentală dintre un barbat acompaniat de amantă şi nevasta lui, însoţită de iubitul ei.
Din punctul în care fiecare dintre cei doi încearcă să îşi ascundă perechea neoficilă, situaţia scapă de sub control, iar comedia îşi intră în drepturi.

Comedia „Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc duminica 13 august 2017, ora 20.00 pe scena Casei de cultura Mangalia , orasul copilariei Alinei Chivulescu

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 40 lei, și pot fi achiziționate direct de la caseria Casei de cultura Mangalia de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.