Târg de Joburi la Universitatea Maritimă din Constanța

0
267

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța împreună cu Universitatea Maritimă din Constanța, furnizor de educație și formare în domeniul maritim, prin Serviciul de Consiliere Profesională și Promovare al Universității Maritime din Constanța și cu sprijinul echipei proiectului “Învață de la cei mai buni” POCU 133046 organizează Târgul de joburi, în perioada 15-26 martie 2021.

Proiectul se va desfășura online, pe platforma Zoom, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

Acest proiect își propune să reunească într-un cadru concret, studenții Universității Maritime și furnizorii de oferte de muncă din domeniu, oferind  prilejul interacțiunii directe și a unui dialog deschis,  a unor oportunități ridicate de informare, înțelegere și angajare în domeniul maritim.      

,,Atât şcolarizarea, cât şi munca fac parte din viaţa indivizilor la un moment dat, ele fiind “două dintre instituţiile de bază ale oricărei societăţi” (Bills 2004:1). Târgul de Joburi încearcă să facă trecerea dintre cele două cât mai ușoară prin familiarizarea studenților cu operatorii din domeniu.

Nu ne surprinde când vedem absolvenți ai Universității Maritime din Constanța că se angajează în alt domeniu sau încep o altă facultate deoarece nu se pot plia pe cerințele firmelor. Prin proiectul creat de studenți pentru studenți dorim să oferim oportunitatea cât mai multor persoane să își cunoască potențialii angajatori și cerințele acestora spre a vedea dacă pot lucra pe viitor în domeniu. “- Cristian-Stelian AVRAM, Președinte LSUMC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.