Tabere gratuite pentru elevii merituoşi din Mangalia

2
60

Consilierii locali din municipiul Mangalia, reuniţi, vineri, în cadrul unei şedinţe ordinare, au dezbătut şi adoptat mai multe proiecte de hotărâre cu caracter social. Unul dintre proiectele aprobate se referă la reducerea impozitului pe clădire, pentru cetăţenii care au executat lucrări de reabilitare termică, pe cheltuială proprie. Cei care doresc să beneficieze de această măsură a CL trebuie să întocmească şi să depună la sediul Primăriei o documentaţie specifică. CL Mangalia a mai aprobat proiectul privind acordarea subvenţiei la transportul public pentru un număr de   Potrivit edilului Cristian Radu, 140 de copii ce provin din familii defavorizate şi care locuiesc în zonele îndepărtate ale oraşului beneficiază de transport gratuit pentru a frecventa cursurile şcolare. De asemenea, copiii cu nevoi speciale sunt zilnic transportaţi către unităţile şcolare cu regim special din Constanţa. Un alt document de pe ordinea de zi iniţiat de primarul Mangaliei şi adoptat de consilierii locali vizează taberele pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură. În acest sens, primii trei elevi cu rezultate deosebite din clasele V-XI vor beneficia de o vacanţă gratuită, din partea municipalităţii, drept recompensă pentru meritele lor. În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a mai aprobat modificarea regulamentului de transport în regim de taxi. În acest sens, s-a stabilit un tarif maximal de 3,5 lei/km pentru taximetriştii care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Mangalia.

Comunicat de presa Primaria Mangalia

2 COMENTARII

  1. Mai terminati cu gesturile astea lipsite de interes public. Noi nu platim impozit la primarie (ex meu: 2700RON ) sa ii trimiti pe copii in tabara. Promit ca urmatoarea factura de la bucse si suspensiile auto stricate pentru strazile astea mizere si pline de gropi o trimit la primarie.

  2. Teoretic e laudabil gestul, dar practic nu mai sunt atat de sigur ! Cine imi garanteaza ca dintre cei trei elevi nu e unul copilul directoarei si unul al unui “sponzor”, care chiar daca invata bine, nu sunt chiar cei mai destepti din clasa, dar sunt “abonati” anual la premii, ca doar nu le-o lua orice copil de sarantoc !?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.