Super premii oferite de Mera Hotels la Târgul de Turism al României

0
114

Prezent la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, care are loc în perioada 21-24 februarie, la Romexpo Bucureşti,  Mera Hotels, cel mai nou lanț hotelier All inclusive de 4* din sud-estul litoralului românesc, vine în întâmpinarea vizitatorilor cu noi oferte. Cei interesati pot sa participe la super tombola organizată de resort. Sunt puse în joc 500 de vouchere cu un discount de 10% pentru un sejur de minim patru nopți de cazare în orice locație Mera, la care se adaugă marele premiu al tombolei, un sejur de 5 zile, cu mic dejun inclus, la Mera Brise Mangalia.

Premiile sunt valabile pentru lunile iunie și septembrie. Pentru a beneficia de discountul oferit prin voucher, sejurul trebuie achiziționat până la 31 mai 2019.

Credem cu tărie că serviciile turistice înseamnă, mai presus de toate, a oferi oaspeților noștri momente de relaxare, de bucurie, emoții și trăiri intense, unice, într-un climat de siguranță și respect față de tot ceea ce intreprindem. Ne adaptam, zi de zi, dorințelor clienților pentru că obiectivul nostru este acela de a crea povestea și de a materializa experiența vacanței la care visează orice persoană. Suntem pasionați de tot ceea ce facem și ne construim raționamentul de a lucra pornind de la convingerea că fericirea, bucuria și siguranța oaspeților noștri sunt cele mai importante aspecte ce pot evalua activitatea noastra fiind totodată cel mai de preț etalon al muncii noastre”, a declarat Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels, pentru publicația ropressonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.