liceul callatis

În perioada noiembrie 2015- iunie 2016, 30 de elevi din clasa a X B de la  Liceul Teoretic “Callatis”  au participat la proiectul judeţean ”Ştiu, vreau, pot !”.

Proiectul de consiliere educaţională este implementat de Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Constanţa în parteneriat cu 18 de unităţi şcolare din judeţ.

 Scopul a constat în cunoaşterea şi valorificarea potenţialului propriu în vederea dezvoltării comportamentelor adaptative prin utilizarea creativă a situaţiilor de învăţare.

În Liceul Teoretic Callatis, proiectul a fost coordonat de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu profesorul diriginte Pilat Mihaela.

A învăţa să înveţi este una din competenţele cheie în societatea de astăzi – o societate bazată pe cunoaştere. Prin implementarea acestui proiect am contribuit la dezvoltarea stilului de muncă al elevilor, la creşterea motivaţiei pentru şcoala, a încrederii în forţele proprii şi a gestionării eficiente a situaţiilor de viaţa.” Carmen Faliboga, Psiholog, Coordonator proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.