Chiar daca televiziunile nationale se fac ca nu vad sudul litoralului anuntand ca Antena 3 ca doar plajele din nordul litoralului au primit turisti, iata dovada ca dezinformeaza cum o fac in ultimii ani. Turistii au venit in acest weekend prelungit in sudul litoralului si nu in numar mic. Daca ne luam dupa numarul masinilor din parcarile hotelurilor, putem spune ca sezonul 2013 are sanse sa fie unul bun. Ramane de vazut ce vor face autoritatile locale in acest sens, ramane de vazut cum vor atrage si agentii din turism pe cei care pot fi in acest an turisti in sudul litoralului.

2 COMENTARII

  1. Statiunile de la noi au avut ceva turisti. Dar nu ca a facut primarul ceva bun. El s-a dus la bulgari sa mai cumpere o butelie de gaz ca sa mai faca o inaugurare. Au zis ca nu mai dau bani la fotbal, au dat, au spus ca nu dau bani pe spectacole de rahat si dau acum la greu. Cica ne baga show cu avioane ca Tusac.

  2. Bogdane , nu primarul se ocupa de aducerea turistilor ci menegerii de hoteluri si restaurante iar butelia de gaz de la bulgari va fi [ poate ] mai ieftina decat [cum se prevede] a noastra . Nu ca tin cu el , are si el greselile lui , nu se impune in fata onsilierilor , ii cam lasa de capul lor iar el culege roadele . Nu este o critica la adresa ta , este parerea ta si o respect , toti avem dreptul la opinie si libera exprimare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.