Cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!”, susținut de TEO, va ajunge și la Mangalia, joi, 21 noiembrie 2019, de la ora 19.00, la Casa de Cultura.

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, atingând subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate. 

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, care face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Prețul biletului este 40 lei acces general.
La intrare si in ziua spectacolului sunt 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

📞 Informatii la 0751 268 332

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.