Costel vă așteaptă la un spectacol de stand up comedy, sâmbătă, 24 august, de la ora 21.00, la Gradina de vară Farul din Mangalia.

Unul dintre cei mai populari comedianţi români, Costel este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică. Îl puteţi urmări atât la show-urile de stand up şi improvizaţie din Club 99 cât şi în piese de teatru şi filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile” sau “WebSiteStory”.

Face improvizaţie, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit şi a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy: scund, dar profund…

Costel este din Bacău şi n-are rost să aplaudaţi decât după ce aţi auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi Teo si Vio.

Biletele se găsesc la Casieria Casei de Cultura Mangalia (tel.: 0751 268 332), la Harvey’s Irish Pub (Bd. 1 Decembrie 1918, Bl. M4, Mangalia) sau online pe www.iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.