Spitalul Municipal Mangalia organizează, în conformitate cu prevederile OMS nr. 166/2023 și cu respectarea prevederilor OUG nr.34/2023 art. IV alin (1) și alin.(2) lit.a), concurs  pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată  a:

– 1 post vacant de medic specialist (S), confirmat în specialitatea Cardiologie în Secția Medicină internă – Compartiemnt Cardiologie, angajare pe perioadă nedeterminată.

Conditii specifice  pentru ocuparea postului :

  • diplomă de medic sau diplomă de licență în medicină;
  • stagiu de rezidențiat terminat;
  • examen de medic specialist;

Dosarele de concurs se depun la Compartimentul resurse umane până la data de 30.06.2023, inclusiv, în intervalul orar 11-13.

     Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Municipal Mangalia din str.Carol Davila nr.3 și la  tel.0241752260.

Cei interesați să profeseze la unitatea medicală din Mangalia au posibilitatea de a obține o locuință de serviciu, în blocul ANL construit special pentru cadrele medicale care au nevoie de un spațiu locativ, mai ales dacă sunt din afara municipiului. Blocul destinat specialiștilor din sănătate a fost construit prin Agenția Națională pentru Locuințe, iar Primăria Mangalia a dat în folosință gratuită către A.N.L. un teren de 3285 mp, pe care s-a construit imobilul cu 16 apartamente și garsoniere, un astfel de proiect fiind așteptat de comunitatea medicală din Mangalia.

După cum se cunoaște, posturile din sistemul public sunt blocate, însă postul de medic cardiolog este cu statut unic și putem să îl scotem la concurs. Avem nevoie de medici pe anumite specializări deficitare, iar una dintre condițiile puse de cei care care ar putea să-și desfășoare activitatea în spital, se referea la asigurarea unei locuințe de serviciu. Avem confirmarea că primele dosare sunt în evaluare și în curând spațiile locative vor fi ocupate de beneficiari”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

Cartierul unde se află blocul are toate utilitățile, trama stradală modernizată, cu posibilități de dezvoltare, pentru că în vecinătate vor fi construite alte blocuri destinate tinerilor, prin PNRR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.