Duminica, 4 decembrie 2016, la Casa de Cultura Mangalia a avut loc spectacolul umanitar ”Aducem bucurie in sufletul copiilor”, eveniment organizat de Solidarity Children in parteneriat cu Crucea Rosie Mangalia.

Acest spectacol umanitar s-a nascut din dorinta voluntarilor Solidarity Children de a aduce un zambet si un cadou de Mos Nicolae copiilor mai putin favorizati, 10 copii de la gradinita din satul Virtop, 40 elevi din clasele 0-VIII din localitatea Albesti si satele apartinatoare si 15 copii din localitatea 23 August.
Acesti 65 de copii au fost atent selectionati, ei facand parte din baza noastra de date ca fiind copiii ce provin din familii cu situatii materiale precare si cazuri in care copiii sunt crescuti doar de un singur parinte ori doar de bunici, ori copii orfani cum este cazul fratilor Severin din Virtop” a precizat Filon Daniel, fondator Solidarity Children.

Voluntarii de la Crucea Rosie Mangalia au strans cadouri tot pentru un numar de 65 de copii din Mangalia, copii aflati in baza de date a organizatiei.

Cei 130 de copii frumosi au primit cadourile mult asteptate duminica si s-au bucurat de un frumos spectacol muzical oferit de:
-TRUPA ECOVOICE (elevi ai Colegiului Economic Mangalia) condusa de doamna profesor Apostu Gabriela;
-GRUPUL COLINDATORII VESELI ( Mangalia) condus de domnul profesor Tudosa Mircea;
-ANSAMBLUL FOLCLORIC al Scolii Generale Ion Creanga ( Albesti) condus de doamna profesor Ionelia Lefterica;
-ANSAMBLUL FOLCLORIC ”ROMANASII” al Scolii Gimnaziale George Cosbuc ( 23 August ) condus de doamna profesor Valentina David.

Pe aceasta cale, voluntarii Solidarity Children le MULTUMESC FRUMOS copiilor talentati care au cantat cat si profesorilor care depun o munca extraordinara ca acesti copii sa poata creste muzical si sa ajunga cat mai departe, acolo unde si-au propus. Iar aici trebuie mentionati si parintii copiilor pentru ca ei sunt cei care depun eforturi uriase.
Ca acest spectacol a fost unul reusit iar toti copii si-au primit cadoul bine meritat se datoreaza si celor care s-au implicat, persoane fizice si juridice, oameni simpli dar cu suflet de OAMENI si cu mare spirit civic.” a specificat Filon Daniel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.