Asociatia Umanitara Solidarity Children, cu sprijinul Primariei Municipiului Mangalia si Directia de Cultura si Sport Mangalia, organizeaza sambata, 28 octombrie 2017, la orele 14:00, la Casa de Cultură Mangalia Spectacolul Aniversar : “3 Ani de Solidarity Children“.
Acest spectacol va avea intrare libera si este un cadou si un semn de recunostinta fata de cei care in toti acesti 3 ani de activitate au fost alaturi de voluntarii asociatiei prin donatiile oferite dar si tuturor locuitorilor Municipiului Mangalia si localitatile invecinate.
Am dorit sa fie un spectacol de vis, de amintit peste ani si de aceea am dorit sa fie alaturi de noi unele din cele mai bune voci atat din Mangalia cat si din Constanta dar si una dintre cele mai talentate dansatoare de dans contemporan si nu numai, din tara. Din pacate unii dintre prietenii nostri dragi au alte angajamente fix in aceiasi data si nu au putut onora invitatia noastra.” a precizat Daniel Filon, presedintele asociatiei.
Au acceptat sa cante si sa danseze in spectacolul aniversar urmatorii:
– Liliana Cornila;
– Claudia Andas & Oliver ( Just Breezin’ Duo ) participanti Vocea Romaniei;
– Rodica Rodion;
– Rodica Nicoleta Stoian;
– Roxana Cozma;
– Adriana Adelaida Hoidrag (dans contemporan) participanta Romanii Au Talent;
– Razvan Ion;
– Florian Enache;
– Remus Colcer;
Spectacolul va fi prezentat de inegalabila Cristina Matei Stanescu iar sunetul va fi asigurat de maestrul Marius Chircu.
Parteneri media sunt ca de fiecare data:
Mangalia TV;
MangaliaOnline;
Marcel Almajanu Photography.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.