Spectacolul „Soţ de vânzare“, piesa de teatru după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gîlea, va putea fi urmărită duminică, 26 ianuarie 2020, ora 19.00, la Casa de Cultură din Mangalia, pe scenă putând fi urmăriţi actorii Maria Radu, Ana Odagiu şi Marius Gîlea.

Spectacolul prezintă povestea Oxanei, o tânără „modernă“, frumuşică, uşor naivă, dar extrem de determinată, care îi propune Elenei Vladimi­rovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinereţe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atăt de inedita: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.
Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract? 

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicati, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!
Pregătiti-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranța percepția despre casnicie și…teatru romanesc underground!

Prețul biletului: 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.