Directorul asociatiei Societatea Romana pentru Drepturile Omului, avocat dr. Artin Sarchizian, s-a alaturat demersurilor reale pentru interzicerea poluarii in zona de sud a litoralului, in urma unui parteneriat cu asociatiile Drepturi Civile si Mangalia Media. Demersul sau este unul clar si concret, prin plangerea prealabila inaintata autoritatilor competente. Reamintim ca in martie 2012 a fost depus si demersul scris la Parlamentul European cu numarul 0444/2012 de catre asociatia Drepturi Civile din Mangalia. Atasat va aratam raspunsul complet al autoritatilor competente.

1 COMENTARIU

 1. Orice sprijin, orice demers este bine venit si ar trebui sa ne simtim onorati, dar nu e suficient ! Daca stam in case si asteptam sa ne rezolve altii problemele, (asa cum se intampla de obicei in Mangalia), n-ar trebui sa ne mire ca ramanem adesea cu ele nerezolvate (total sau partial).
  Pot da si exemple:
  -Am platit (si se pare ca vom mai plati) cea mai scumpa giga-kalorie din tara.
  -Platim una dintre cele mai scumpe facturi catre RAJA, (apa si canal).
  -Contractele bine platite din primarie se dau (fara licitatie) doar rudelor si prietenilor primarului. (Asa a procedat Iorgus, Tusac, asa procedeaza si Radu).
  …si exemple ar mai fi… De ce toate astea ? pentru ca nu suntem uniti. Nu iesim in strada, nu cerem celor responsabili sa ne respecte drepturile.
  Daca vom continua asa, ne vom trezi si cu apa potabila si menajera poluata de catre Americani (cu concursul unora din guvern, carora nu le pasa de noi si litoralul Romanesc. Majoritatea au case si la munte si in strainatate, iar care inca n-au, au conturi grase, asa ca pot “parasi corabia” oricand fara sa le pese de noi, de Romania.
  Singura solutie pentru noi, copii si nepotii nostri, e sa iesim in strada, sa ne aparam dreptul la viata, dreptul de a lasa mostenire un mediu cat mai putin poluat. Noi la Mangalia inca mai avem una din cele mai curate surse de apa. Ce ne-om face daca nu vom mai putea folosi aceasta apa nici pentru baie, asa cum au patit acei Americani din zonele de extractie, care au facut diverse alergii si boli de piele de la apa ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.