[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131021transport.mp4″]

2 COMENTARII

  1. Multe “minti luminate” dar si multa prostie in sala aia. Sau or fi multe “interese” si mult teatru ?!
    Altfel situatia e destul de simpla (pentru cine “vrea” sa gandeasca putin):
    Transportatorul vrea prelungirea contractului cu primaria si e gata sa faca si “concesii” pentru asta, dar primarul se pare ca are alte “ganduri” si de aia se face ca nu intelege ca prelungind contractul trebuie sa plateasca in continuare 60 000 (si nu 20 000 cum sustine), pentru transportul pe traseele obisnuite, caz in care , drept bonus, transportatorul a promis sa duca si copiii din zonele defavorizate fara costuri suplimentare. Cuvantul “gratis” de care fac uzanta unii, printre care si primarul, nu are ce cauta in ecuatie. Nimeni nu munceste gratis, dar sunt vorbe ca primarul pregateste inlocuirea transportatorilor de pana acum cu unii proprii, asa cum a procedat in vara cu tarabele pe care le-a inlocuit cu acele tarabe cu pepeni si porumb cu care a umplut orasul, desi nu aratau mai bine ca primele.
    E corect domnule primar ???

  2. Nu e corect. Pe vremea lui Tusy a fost facuta un fel de licitatie de a carei corectitudine se mai ocupa inca oamenii in uniforma. Oamenii aia care zici ca sunt ai primarului sunt zburati fara vina de pe traseu de pe vremea aia. De fapt e vorba de un singur om care duce de ceva timp gratis copii. Hotararea cu ajutorul de urgenta era buna pe vremea lui Tusi dar … acum nu mai e buna.
    Singurul lucru demn de remarcat este cum a fost dresata o doamna consilier facuta mare de Iorgus sa latre in favoarea pesedeului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.