Simularea pentru bacalaureat si evaluarea nationala incepe pe 13 martie. Calendarul complet

0
76

Se apropie simularea pentru Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a si Bacalaureat 2017. Calendarul oficial al simularii a aparut in Monitorul Oficial, iar prima zi de examene va fi pe 13 martie. Testele vor avea loc pe o perioada de 4 zile, urmand ca rezultatele sa fie afisate pe 31 martie.

Disciplinele la care se organizeaza simularea Evaluarii Nationale pentru elevii clasei a VIII-a in anul scolar 2016-2017 sunt: Limba si Literatura Romana, Limba si Literatura materna (pentru elevii apartinand minoritatilor nationale care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna), Matematica.

 Disciplinele la care se organizeaza simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat national pentru elevii clasei a XI-a in anul scolar 2016-2017 sunt: Limba si Literatura romana, Limba si Literatura materna (pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile, care au urmat studiile liceale intr-o limba a minoritatilor nationale), Matematica si Istorie.
Disciplinele la care se organizeaza simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat national pentru elevii clasei a XII-a in anul scolar 2016-2017 sunt: Limba si Literatura romana, Limba si Literatura materna (pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile, care au urmat studiile liceale intr-o limba a minoritatilor nationale), Matematica, Istorie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Geografie, Logica, Argumentare si Comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

Calendar simulare Evaluare Nationala clasa a VIII-a si Bacalaureat 2017:

13 martie 2017
 – Limba si literatura romana – proba scrisa (clasa a VIII-a)
 – proba E)a) (bacalaureat) – proba scrisa – Limba si literatura romana
14 martie 2017
 – Limba si literatura materna – proba scrisa (clasa a VIII-a)
 – proba E)b) (bacalaureat) – proba scrisa – Limba si literatura materna
15 martie 2017
 – Matematica – proba scrisa (clasa a VIII-a)
 – proba E)c) (bacalaureat) – proba scrisa – Proba obligatorie a profilului
17 martie 2017
 – Simularea probei E)d) (bacalaureat) – proba scrisa –
 – Proba la alegere a profilului si specializarii (numai pentru elevii clasei a XII-a)
31 martie 2017
– Afisarea rezultatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.